På denne finner du lenker og omtale av materiell som kan benyttes i trening av sosial kompetanse:

dvdDVD som inneholder mange gode eksempler til bruk i sosial ferdighetstrening, sinneregulering og moralsk dilemmadiskusjon.
Denne kan bestilles hos Prepsecnorge (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) og koster kr 300,- + frakt.

spillTRISK er et brettspill for trening i sosial kompetanse for 3-10 deltagere. Dette er ikke et spill der deltagerne konkurrerer mot hverandre, men et spill der samarbeidsferdigheter er viktig for å vinne. Det gjelder for deltagerne å samarbeide om å løse oppgaver for på denne måten å fylle et medaljebrett. Når medaljebrettet er fullt vil hele gruppen i fellesskap oppnå en premie som på forhånd er bestemt av treneren.

Spillets varighet kan reguleres til å vare i ca. 7, 15 eller 30 minutter, avhengig av hvilket av de 3 medfølgende medaljebrett man bruker.
Spillet kan benyttes som en lek/øvelse som en del av gjennomføringen av ovennevnte programmer, som repetisjon under og etter avsluttet program. Spillet er også fint å benytte for å kartlegge hvilke ferdigheter deltagerne mestrer bra og hva det bør trenes mer på gjennom programmet.
NB: Få igjen på lager
Spillet kan bestilles ved å sende mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.