Family Ties/FamilieAART

FAMILY TIES

I Prepare Curriculum®, skrev Dr. Goldstein kapittelet “Recruiting  Supportive Models”. Dette inspirerte Robert Calame og Kim Parker til å utvikle Family TIES-programmet (tidligere referert til som Family A.R.T.®), designet for å jobbe med familien til ungdom med problematferd.

Ungdommer som får opplæring i ART® og / eller Prepare Curriculum® programmer, blir bedre i stand til å overføre læringen til deres den "virkelige verden" - når deres familie og / eller signifikante andre voksne lærer sammen med dem. Family TIES (Trening i essensielle ferdigheter) retter seg mot utviklingen av familiens kommunikasjons-ferdigheter for å styrke samspill og relasjoner, og dermed bidra til å styrke "båndene" i familiestrukturen.

Family TIES er en tilnærming hvor alle kan lære av egne og andres læringserfaringer. Det 12 ukers programmet fokuserer på treningselementer fra Skillstreaming, men omfatter omfatter også sinneregulering, empati, tillitsbygging og problemløsning.  

For mer informasjon, kontakt:

Robert Calame Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Kim Parker Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.