Våre instruktører / kursholdere

En av PREPSEC Norges viktigste oppgaver er å bidra til kvalitetssikring i alle ledd for de programmene som inngår i programporteføljen. I dette ligger også kvalitetssikring av kompetansen til de som formidler og driver opplæring i programmene. Våre kursholdere har derfor alle gjennomgått omfattende opplæring og jevnlig oppdatering i det programmet de underviser i. 

 

Dersom du deltar på et kurs med noen av våre instruktører, skal du derfor føle deg trygg på at de innehar den nødvendige kompetansen for å utføre oppdraget. Ved forespørsler om kurs benytter PREPSEC Norge seg bare av godkjente instruktører. Dersom du tar kontakt for å bestille kurs, vil PREPSEC Norge formidle kontakten til den av våre instruktører son innehar den riktige kompetansen. Instruktøren vil deretter ha det hele og fulle ansvar for oppfølging av oppdraget.

Forespørsler som kommer inn til PN vil bli delegert ut til kvalifiserte instruktører etter følgende prioritet:

1.Kompetanse

2.Geografi

3.Kapasitet

 

Bli instruktør for PREPSEC Norge:

Ønsker du å bli instruktør for PREPSEC Norge skjer dette gjennom at du sender en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Skriv litt om hvilken type instruktør du ønsker å være. Vi vil deretter ta kontakt for mer informasjon og eventuelt inngåelse av samarbeidsavtale.